Prefabrik Ev

Wiki Article

Prefabrik evler fabrikada hazırlanıp müşterinin yerinde montajlanmaktadır. Hazır duvar panellerinin cıvata ve clinch sistemiyle bağlanarak oluşturulduğu bu sistem prefabrik yapı sistemi olarak adlandırılır.

Prefabrik ev fiyatları; metrekaresi, oda sayısı ve ek taleplere göre belirlenir. Piyasadaki dalgalanmalar fiyat değişiklikliğine sebep olabilir. İzolasyon ve ses yalıtımı hizmetleri dikkate alınarak prefabrik ev fiyatları güncellenebilir.

You could e mail the website operator to let them know you were blocked. Be sure to involve what you were undertaking when this web page arrived up along with the Cloudflare Ray ID uncovered at The underside of the webpage.

En büyük avantajı geniş alanlar sunması olan dubleks prefabrik evler de ihtiyaç halinde kolayca değişiklik yapılmasına izin veren malzemelerden oluşturuluyor.

Sözleşmemizde bulunan genel kullanım şartlarına uygun olarak kullanıldığında üretim ve montaj hatalarına karşı garanti süremiz bir yıldır.

Geçiş koridorları, oda bölmeleri, mutfak, banyo gibi alanların tamamının yerleri tasarımda kolayca değişiklik yapılabilir niteliktedir. Bu durum hem tek katlı hem de çift katlı modellerin tamamında mimar ve tasarımcıların işini oldukça kolaylaştırmaktadır.

Hazır ev ısı ve ses yalıtımıyla beraber yapı güvenliğiyle de üstün. Çift taraflı iki özel levha arasına izolasyonlu ısı köprüsüne izin vermeyen özel dolgu ile dış duvarda ten cm duvar kalınlığı yapıya sıcak ve soğuk havada iklimlendirme kolaylığı sağlıyor. Çift camlı pvc pencereler yapı bloklarına adeta lego gibi geçerek montajlandığından bu izolasyon daha da artıyor.

900 TL’den başlamaktadır yani prefabrik ev kaç para dersek ortalama bu rakamı düşünebilirsiniz diğer evlerimizi de kampanyalı prefabrik ev fiyatları sayfamızdan görebilirsiniz.

Yenilikçi yapı sisteminin geniş mekan sunumu avantajları prefabrik villaya konfor olarak yansıyor. Bilinen konut modellerindeki iç mekanı daraltan çok yer kaplayan kolon ve kirişler bu yenilikçi sistemde geride kalıyor.

Evde yer alan açık mutfak, ferah bir yemek alanı prefabrik ev modelleri oluştururken, fashionable cihazlar ile donatılmıştır. Geniş pencereler ve kapılar sayesinde evin içi doğal ışıkla aydınlanırken, ferah ve rahat bir atmosfer yaratır.

Dimensions uygun evi bulmak her açıdan oldukça zor olabilir. Uzman prefabrik ev modelleri bir yardım almak isterseniz veya size uygun olan yapıyı hızlı bir şekilde bulmak isterseniz müşteri temsilcilerimizle görüşebilirsiniz. Ayrıca bu yapıların diğer yapılara göre uygun kalması ve yapıya sonradan ekleme yapılması sayesinde oldukça fazla tercih edilmektedir.

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çok daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

two+one prefabrik ev tercih ederek kendinize fazladan alan yaratabilirsiniz. Eşiniz ve çocuklarınız varsa onlara prefabrik ev modelleri ait alanlar oluşturarak sıkışık yaşam alanından kurtulursunuz. Özel prefabrik ev kampanya fırsatlarından yararlanarak uygun fiyata bu ürünlere sahip prefabrik ev fiyatları olabilirsiniz. Çeşitli kampanyaların yer aldığı bu ürünler arasından prefabrik ev indirimleriyle birlikte size uygun olanı bulabilirsiniz. Genel olarak seçeneklerin özellikleri; hızlı yapılması, sağlam olması ve pratik olması şeklinde sıralanabilir. Standart bir apartman dairesinden farklı olarak fabrika şartlarında hazırlanmasıdır. Geniş prefabrik ev modelleri metrekarelere sahip cinsleri ile geniş oda ya da ofis alanları tasarlamak mümkündür. İçine birden fazla masa yerleştirerek tüm alanı verimli olarak şekilde kullanabilirsiniz. Bu sayede taşınabilir tasarımlar, birçok ihtiyacı karşılar. Mutfağın da yer aldığı tasarımlarda ayrıca bir yemekhane ya da çay ocağına gerek kalmaz. Kaliteli ve pratik bir yapıya sahip olmak için Trendyol’a göz atabilirsiniz.

Yüksek ses ve ısı yalıtım performansına sahip prefabrik evler kış aylarında sıcacık iç mekana sahiptir.

Report this wiki page