Prefabrik Ev Modelleri

Wiki Article

Prefabrik konutlar deprem konutları olarak ortaya çıktıkları unutulmamalıdır. Betonarme bir binaya göre çAlright daha hafif olması ve çelik vidalarla demonte parçaların birleştirilmesinden dolayı deprem anında esner fakat yıkılmaz.

Prefabrik ev malzemeleri yapısı gereği duvar ve çatı sistemlerinin dışında diğer konutlarla benzerlik gösterir.

Prefabrik ev satın almak uygun maliyetten zaman tasarrufuna kadar birçok avantajı sağlayarak hayalinizdeki eve en hızlı şekilde kavuşguyıza olanak tanır.

Cephe kaplamalarında doğal çimento levha, fibercement malzeme kullanılması sayesinde yangın gibi risklere karşı dayanıklıdır. Su emme oranı betonarme yapılara göre minimal düzeydedir. Ses ve ısı yalıtımıyla avantaj sağlar.

Sitemizde bulunan tüm görsel ve metinler firmamıza ait olup, yazılı izin alınmadan kullanımı kesinlikle yasaktır.

Prefabrik ev temeli üretici firmanın vereceği plana göre atılmaktadır. En doğru uygulama için aşağıdaki zemin betonu uygulama videosunu izleyebilirsiniz.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Binada soba kullanımı varsa baca deliklerinin de dikkate alınması gerekmektedir. Prefabrik evler kaç kata kadar yapılabiliyor?

Prefabrik yapılar seven,5 şiddetinde depreme ve 80km/saat hızında esen bir rüzgara dayanıklıdır. Prefabrik yapıları gideceği yerin iklim koşullarını dikkate alarak Türkiye'nin prefabrik ev tüm il ve ilçelerinde kullanıma uygun olarak üretmekteyiz.

Bilinenin aksine prefabrik evler m2 üzerinden fiyatlandırılmamaktadır. Proje prefabrik ev modelleri bazında fiyatlar değişebilir. Örneğin prefabrik evin balkonunun genişletilmesi, evin salonunun genişletilmesiyle aynı oranda fiyatı arttırmamaktadır.

Sadece tek katlı betonarme binaların üzerine yapılabilmektedir. Alttaki binanın prefabrik ev fiyatları sağlam ve düz bir tavan zeminine sahip olması gerekmektedir.

Prefabrik yapı sisteminde duvar panelleri özel levhalar arasına yüksek dansitede yalıtım dolgu malzemesi kullanılarak hazırlanır. Duvar panellerinin sağladığı yalıtım değeri tuğla veya gazbetonlu binalara göre yüzde altmışa varan oranlarda daha yüksektir.

Prefabrik konutlar four mevsim kullanıma olanak sağlayacak bir yalıtım sistemi ile prefabrik ev donatılmıştır. Her iklim şartlarına uygun prefabrik ev bina üretilebilmektedir. Yapıların kurulacağı yerin iklim özellikleri dikkate alınarak üretim yapılmaktadır.

Report this wiki page